Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 23 augusti 2013

Göteborg en hel helg!!

Av bian - 23 augusti 2013 10:13

Äntligen är jag ledig en hel helg, eller jag ska jobba på söndag kväll men till 95% ledig :) Ska bli så sjukt roligt, vi ska bo på Hotell, gå på Liseberg och imorn ska vi åka till Danmark över dagen!! Har verkligen längtat till detta, hoppas på en toppen helg!!! Är så fint väder med, 110% lycklig idag!!   


Hoppas ni alla får en trevlig helg!!

 
ANNONS
 
Vivi

Vivi

23 augusti 2013 15:54

Åh vad roligt, hoppas du får en riktig toppenhelg !!
Sv. Ja visst är det trist med folk som ahr noll förståelse för att djur också tillhör familjen!
Kram

http://www.missvivis.se

 
Ida

Ida

23 augusti 2013 22:38

Åh va kul!! En sån där helg skulle jag också behöva! :)

SV: Skönt att du ändå kan göra så då. Inte bra att må illa...det förstör så mycket liksom. Men är det för du blir hungrig då? kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

26 augusti 2013 16:01

Låter skönt att du haft en underbar helg! :)

SV: Jag väntar med spänning! :) kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
C

C

31 augusti 2013 18:35

Jag var på Liseberg i lördags. Det var fantastiskt!

http://bokprinsessan.bloggplatsen.se

 
C

C

6 september 2013 12:33

Jag är rätt ofta på Liseberg, bor i Kba.

Ang. oljor, jag använde olivolja men
började med raps, ville ha svenskt.
I håret har jag ibland arganolja.

http://bokprinsessan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se