Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 14 augusti 2013

5:2 dieten börjas imorn!

Av bian - 14 augusti 2013 09:14

Över sommaren nu har jag gått upp lite onödiga kilon, mkt eftersom jag har jobbat så mycket o sitter då still vid datorn och sedan har min bror bott här så lite extra onödigt goda saker har vi ätit  


Så nu ska jag testa nya dieten 5:2, den innebär att man har två fastedagar man bara äter 500 kcal och resten av veckan äter man ungefär som vanligt. Det är såklart smart att försöka undvika socker och onödiga kolhydrater men det är inte "förbjudet" att äta. På fastedagarna kan man äta bl.a soppa, det kommer jag göra. Grönsaker med lite kalorier, typ gurka när man är sugen på något. Vatten får man dricka hur mycket man vill, även te och kaffe men det dricker ju inte jag. Man kan välja fastedagar själv, jag kommer göra tis och tors för dom dagarna passar mig bäst. Kommer fasta mellan ca kl 20-20.


Kommer uppdatera här hur det går :) Någon annan som testat? Jag känner massa som det funkat för så hoppas detta kommer gå vägen  

 
ANNONS
 
Helena

Helena

14 augusti 2013 12:55

Ser att du vill komma närmare bättre hälsa..häng med utmaningen som jag startar den 26 aug med andra där vi tillsammans kämpar att få bättre hälsa på olika sätt..vissa vi bli starkare,några vill tappa vikt osv...
Ha en skön dag //Helena

http://hea71.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

15 augusti 2013 22:08

Jag har också funderat lite på den också. Men jag har så svårt att det här med att räkna med kalorier. :( Kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

15 augusti 2013 23:11

SV: Ja det kan va intressent att höra nån annans tankar om det först innan man testar och tips är alltid bra! :) Tack och lycka till! :D kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se