Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 30 juli 2013

Slutat jobbpass nr 1

Av bian - 30 juli 2013 12:01

Så var jobbpass nr 1 slut och kl 13.30 börjar jobbpass nr 2! Ibland är det lite mycket med tre jobb men tycker det är skönt att vara igång, och ett jobb är ju hemifrån som tur är, så man kan vara hemma med vovvarna!


Nu har vädret varit dåligt här i flera dgr, skulle vara fint med ett hög tryck igen innan sommaren börjar gå mot sitt slut, bara 2 dgr kvar av juli, det är sjukt så fort det går!


Vad har ni gjort för kul i sommar?   

 
ANNONS
 
Ida

Ida

31 juli 2013 19:42

Du har fullt upp med jobb hör jag. Själv har jag gjort annat än att jobba i sommar. Det har varit skönt faktiskt, trots att jag saknat pengar en del. men man kan ju leva på sol, luft å vatten såhär års. ;) kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se