Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 4 april 2013

Paket på posten

Av bian - 4 april 2013 14:30

Har beställt lite saker ifrån Ellos, beställde nya sängkläder för typ två veckor sedan. Var såglad när dom kom så ville såklart tvätta dom o använda direkt. Hängde dom framför kaminen, o då blev dom brända direkt o sprack sedan  


Brukar alltid torka tvätt framför den på samma sätt så måste varit värdelös kvalité så nu fick ja beställa några andra, lite dyrare. Så nu fick ja sms att dom kommit fram, alltid kul med paket :) Har beställt nya vårsneakers med, och en bh så ja hoppas det blir bra. Köpt två bhar på Lindex på sistonde och dom har skaft och kliat så ja blivit tokig. Alltid handlat underkläder där så blev lite besviken på det :( Var handlar ni helst underkläder?


Dessa har ja beställt :)

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Danne

5 april 2013 00:27

Gissar på att de var nåt konstmaterial i sängkläderna som sprack av värmen. Låter inte bra direkt.
Lite tråking att bara få se skorna när du beställt mer ;)
Ja har nog aldrig betalt för egna underkläder. Nästan varje månad sen flera år ringer de försäljare av karlsonger och man får alltid "testa" något nytt par gratis osv, eller så har dom nåt bra gratiserbjudande efter som man varit "kund" tidigare. Sen avslutar ja allt innan de börjar kosta, och nästa månad ringer dom igen. Gratis är bra :) Kvaliten varierar men har man ett stort lager hemma i lådan spelar de inte så stor roll :)

 
Vivi

Vivi

5 april 2013 11:00

Ellos är ju lite si så där med kvalisorten på lakan har jag märkt, men de är ofta lite billigare iaf.
Underkläder ... Hmmm trosor på Åhlens, de är kanon och BH på Twilfit eller slitochsläng BHar på HM/Cubus :)
Skönt att du får tillbaka på skatten, härligt med extra pengar, det behövs när man är husägare :)
Kram

http://www.missvivis.se

 
Cecilia

Cecilia

5 april 2013 14:21

Hejsan :) Nja men bättre tider kommer nog, de går upp å ner :) Hur är de med dig då?

http://www.ceciliadarling.se

 
Cecilia

Cecilia

5 april 2013 18:55

Okej ja det lät ju inte alltför trevligt, finns det inte någon behandling du kan få eller något? Har dom kollat upp exakt vad det är då? Stress? Röker du? typ..

Jag studerar till undersköterska, jag började ju på gymnasiet men blev aldrig klar.. =)

Hm nåt nytt.. nja jag jobbar numera, pluggar och så.. Har inte tid med så mkt mer, tränade ett tag men har lagt det på is nu för ett tag framöver.

Själv då? Bor du kvar i huset?

http://www.ceciliadarling.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se