Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 28 mars 2013

YESSSS!!!

Av bian - 28 mars 2013 10:37

Är lite lycklig just nu, kollat vad ja skulle få tillbaka på skatten och i år var det 3 ggr mer än det ja fick sist år   JIPPIE!!!!!


Så nu e ja jätte lycklig :) Vet ni om ni får tillbaka ännu? Första gången ja kollade via e-legitimationen o det va ju jätte smidigt :)

 
 
Ida

Ida

28 mars 2013 20:05

Va kul! Själv får jag inte ett öra det här året. :/ Men nån dag får jag nog det igen. ;)

SV: Vet vilka doftljus du menar. Men de är lite för söta i doften för min del. :) Hoppad du får en trevlig påsk! kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Danne

Danne

29 mars 2013 00:31

Roligt att du är igång och bloggar igen! 1-0 till dig (kanske 2-0 till och med) efter som ja aldrig kommer igång.
Fick tillbaka runt 9000 förra året(om ja mins rätt) efter lite avdrag från husförsäljningen, men i år får ja nästan 6000 bara sådär och de är ju kul :)
Fick tillbaka 29000kr som mest ett år och de var en riktig överraskining. Så länge man slipper betala ska man nog vara nöjd.
Ha en trevlig påsk!

http://danneking.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se