Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 18 mars 2013

Äntligen slut

Av bian - 18 mars 2013 21:53

Även om ja måste säga att denna dagen på jobbet gått ganska fort så känns det ändå bra att dagen är över snart. Fy S*TAN så kallt det varoit idag här, blåser hur mkt som helst o känns som is i vinden!


Tror det blir Due Date idag, trots att ja sett den hundra ggr, men gillar verkligen den o var ett tag sedan ja såg den nu.

Sov gott o så hoppas vi på skönare väder imorn, trots att dom varnat för snö  


Natti natti........  

 
 
Ida

Ida

18 mars 2013 22:35

Ja idag har det varit en riktigt jobbig dag, med all blåst! Cyklade till träningen förut och det var sjukt jobbigt. Ena stunden kändes det som om jag stod still fast jag trampade som en galning!

SV: Tack söta du! Jag är nöjd med vad jag lyckades åstadkomma med kläder jag hade liggande hemma. ;) Man måste ju inte krångla till det varje gång. kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

19 mars 2013 19:42

Vi har haft helt galet blåsigt och kallt här också *brrr* Hoppas våren kommer nästa vecka.
Sv. om banken tvekar brukar de ju ge en indikation om att de kanske inte är en jättebra affär, jag har varit på väg att ta över en affär en gång också, klockbutik jag jobbade med, men de var inga bra siffror på försäljningen så jag kända också att det var lite riskabelt. Det är ju en stor grej och går det inte bra så är det mycket pengar på spel.
Kram

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se