Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 17 mars 2013

Lite blandade tips

Av bian - 17 mars 2013 19:35

Förr i min andra blogg var ja väldigt mycket för att tipsa och kommer självklart komma blandade tips e denna bloggen med, gillar själv att läsa tips från andra så ja hoppas ni gillar det med  


Första tipset för veckan som gått är:


Jag är inte alls mycket för att äta färdiglagat, tror aldrig ja köpt det hem någonsin.. ev nån pirog nån gång men aldrig annars! När ja jobbar så måste ja tyvärr ibland handla något då och då, och har nyligen fastnat för denna. Super gog för att vara färdigmat, nudlar är perfekta, inte degiga eller mjöliga som dom ibland kan vara. Smakar krömig, thaiaktig och citrongräs, jätte god! Måste ni testa om ni e sugen på kolhydratsfälla någon dag :)Tips nr 2 är: Charlet Girl!Jag är egentligen inte alls mycket för Ed Westwick men varje gång ja ser han så blir ja ändå lite småkär i honom   Ja trodde verkligen inte alls ja skulle gilla denna filmen men det är också oftast då som man blir mest förvånad! Filmen handlar om en tjej som heter Kim som åker för att jobba som hembiträde åt en rik familj i Alperna. Familjen är inte alls ofta i huset så tjejerna som jobbar där har en del fritid och den spenderar dom gärna i skidbackarna. En dag träffar hon ägarens son och efter det ändras det mesta! En romantiskt charmig komedi som ja skulle rekommendera om man gillar denna typ av genre.Tips nr 3:


Jag städar verkligen hur mkt som helst här hemma, ja har ju 8 djur. Det blir en MASSSSAAA hår och skit när dom springer in och ut. Dammsuger minst en gång varje dag. Golvet har med tagit en massa stryk i år och ja har alltid tvättat det med Ajax. Vet egentligen inte vf, bara blivit så! Men idag läste jag att man kan tvätta golvet (ja har laminat) med vanligt diskmedel för bättre resultat, och det blev bättre!!    Man rekommenderar också såpa men det hade jag inte hemma så testade diskmedel och tyckte verkligen det blev jätte bra. Man behöver jätte lite så det blir också billigare i längden! Bara lite lite, så det inte skummar för mkt :)


 

   

Detta va två tips för denna veckan


 
 
Ida

Ida

17 mars 2013 20:05

Är inte så mkt för sån där snabbmat...åt mkt förr men i en krissituation kanske den här vore bra. ;)

Blir det inte mkt lödder med diskmedel. Var det just grumme du använde eller går yes lika bra tror du? Brukar också ha ajax eller nån gång såpa.

SV: Kalaset gick jättebra och födelsedagsbarnet är väldigt nöjd. kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Sandra

Sandra

17 mars 2013 21:06

Tips 2 låter väldigt intressant, måste se den filmen någon gång :D

http://www.datgirl.bloggplatsen.se

 
C

C

17 mars 2013 21:29

Fin blogg!

http://bokprinsessan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se