Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 14 mars 2013

Nytt på fronten!

Av bian - 14 mars 2013 15:36

Med mig har det väl inte hänt särskilt mycket men med huset har det hänt en del i vinter, tyvärr då såklart inget roligt! Först gick vattenpumpen sönder, var utan vatten i över en vecka, sedan gick hydraforpumpen paj, samma sak där. Fick leva utan vatten. Sedan när slamsugaren skulle komma hittade dom inte brunnen, då har dom som bodde där innan lagt över 1 meter hög gräsmatta över locket. Detta fick vi till slut reda på genom att ja fick ringa ägaren som hade huset för ca 10 år sedan. SOM TUR va har Fortum varit och grävt på utsidan till nya elkablar så fick snällt be dom gräva upp min gräsmatta, tack gode gud för att det finns snälla människor som hjälper andra!!


Djuren mår bra, lilla Nova har bitit upp mer sår på benen, lider av seperationsångest och efter en tur till veterinären blev det antibiotika och kortison. Så nu e det tratt som gäller igen,tur att mammas lilla älskling e så duktig med tratten. Katterna har ÄNTLIGEN börjat vela gå ut igen, den kalla vintern har gjort att vi plockat på hos några kilon i familjen  


 

 
ANNONS
 
Ida

Ida

14 mars 2013 16:51

Fy det låter inte så kul! Det är mkt jobb med hus. Vi har haft problem med vårt avlopp under hösten/vintern och haft slamsugningen här 4 ggr sen oktober. :/

SV: Ja jag röstade också! Tror han kommer göra ett jättebra jobb under ESC! :) kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

14 mars 2013 19:48

SV: Va trist, men tur att din mamma kan hjälpa dig! Min sambo brukar fixa det mesta då det är hans hus.

Det är många som inte gillar honom. Jag var faktiskt inte så förtjust i honom innan han var med i Mello heller men jag fastnade verkligen för hans låt. kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
drängen

drängen

17 mars 2013 22:07

jobbigt med vattnet och med att hunden lider av separationsångest. men vad är det för ras?

http://www.livetsomdrang.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - Söndag 5 aug 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - Lördag 28 juli 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - Lördag 21 juli 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se