Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 22 november 2012

Börjar tröttna på vädret

Av bian - 22 november 2012 16:12

Har ni också bara regn regn och regn där ni bor?? Här öser det ner hela dagarna, börjar bli måttligt trött på den här skiten nu måste ja säga. Det måste ju finnas ett slut någonstans? Mörkt e det också, nu e kl 16.13 och det e redan svart ute, gud vad ja längtar tills våren!


Vilken är er favorit månad? Ja tycker om våren bäst, när blommorna kommer å det blir ljusare ute :)

 
ANNONS
 
Vivi

Vivi

22 november 2012 16:27

Jag håller med du, hela detta året har ju itne varit annat än grått i stort sett, väldigt få riktiga solperioder, trist !
Maj är nog min favorit då allt slår ut i full blom och värmen kommer på allvar.

Sv. Oh tack för hjälpen, den är faktiskt lite utav en favorit ! :)
Mvh

http://www.missvivis.se

 
Ida

Ida

23 november 2012 18:00

Här har det inte regnat så mycket som det brukar göra. Men det ska visst komma lite regn nu i nästa vecka. Det är dock ganska kallt ute trots att termometern visar 6 plus. Längtar inte efter minus och snö. Fast å andra sidan ljuser det ju upp mörkret en aning!

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

28 november 2012 20:37

Jag har nominerat dig till en award på min blogg. :) Kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Danne

4 december 2012 12:01

Har du fortfarande en massa regn eller istid som vi andra *brrr* Just nu hade lite regn varit trevligare än de -18 :)

 
Marie

Marie

6 januari 2013 11:27

Va synd att du inte skriver på din blogg :)

http://nederbacka.bloggplataen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se