Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2012

Gött att va ledig!

Av bian - 10 oktober 2012 13:29

Ja är ledig idag och det känns otroigt skönt. Har varit helt slut de senaste dagarna å inte fått gjort direkt något hemma så det är sjukt skönt att bara få greja hemma! Känns som det alltid finns tusen saker att göra men det gillar ja, då har man alltid nåt man kan hitta på    


Just nu är det värsta som måste göras att bära in ved då den börjar ta slut i källaren. Med min rygg är det inget ja ser framemot men skam den som ger sig!


Idag gästbloggar jag hos Vivi, jätte kul att få gästblogga om något och hos någon, smart att hon hade två tema vi fick välja på så det inte blev för utspritt(finns det ett ord som heter utspritt?) Ja ni vet vad jag menar i alla fall  

 
ANNONS
 
trollet

trollet

11 oktober 2012 17:08

Ska kika in till vivi ikväll och läsa ikapp er gästbloggare=)

http://www.lchftrollet.blogg.se

 
Ida

Ida

11 oktober 2012 20:49

Härligt att vara lite ledig! Det behövs ibland! :)

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
sofia

sofia

14 oktober 2012 22:03

ja man försöker iaf=P

http://mywaymylife.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

16 oktober 2012 10:32

Hej tjejen!
Tack för ditt inlägg :) hoppas det har varit skönt att vara ledig, jag ahr haft det jättebra :)
Kram

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se