Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 2 oktober 2012

Blutsaft

Av bian - 2 oktober 2012 11:59

Fy F*N så äckligt det är alltså, mamma har tvingat på mig en flaska som jag ska ta en hutt varje morgon, det e verkligen inte gott men det ska bli spännande att se om det hjälper! Har nån av er testat det innan?


 

 
ANNONS
 
sofia

sofia

3 oktober 2012 16:11

haha jo de är sant.. men de finns folk som inte vill ;) :P hehe

http://mywaymylife.bloggplatsen.se

 
Cecilia

Cecilia

3 oktober 2012 20:30

Haha ja en del katter har en riktigt udda sovstil!

http://www.ceciliadarling.se

 
Marie

Marie

7 oktober 2012 15:49

Jag drack lite an den när jag väntade barn . Håller med - inte gott :)

http://Fru E

 
trollet

trollet

10 oktober 2012 10:43

haha, brukar köpa en flaska till min kompis på hösten;)

http://www.lchftrollet.blogg.se

 
Jennifer

Jennifer

26 oktober 2012 21:23

Åh, mamma säger att det är hur äckligt som helst men att hon nästan aldrig var sjuk heller. Så det är ju kanske värt det? :)

http://www.maid.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se