Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 20 september 2012

Längtar till Danmark

Av bian - 20 september 2012 16:33

Varje höst i många år har jag, min bror och mamma åkt till Danmark en tripp över en helgen, ja älskar verkligen Danmark men i år blir det inget då min bror ska åka utomlands :( Förra året åkte vi första helgen i oktober och då var det varmaste helgen de haft på flera år i oktober, vi satt ute och drack vin och hade det super mysigt, kan inte annat n att längta tillbaka :)


     

 
ANNONS
 
Carolina

Carolina

20 september 2012 22:27

Ja precis och så fast e i kola med ngt vitt i :)
Men nej vad tråkigt :(

Tack vad glad jag blir :) !

http://www.rolina.blogg.se

 
Vivi

Vivi

21 september 2012 08:05

Det är så härligt med sådana tradtioner, men kanske kan du & din mamma göra ngt tillsammans ?
Sv. Kommer inte ihåg vilka som gjorde dem tyvärr, men det var säkert malaco, fazer eller ngn :)
Kram

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se