Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 20 september 2012

Bara en dag kvar...

Av bian - 20 september 2012 11:14

Sedan lön o helg!    Förstår egentligen inte varför ja e så glad åt lönen, all lön springer ju ändå iväg til räkningar. Det e det tråkigaste med jobb, att man inte kan göra så mkt för det man sliter för men sånt e livet, man har ju tak över huvudet i alla fall! Väntar på att mina ägg ska koka klart, har ätit ägg i 3 månader nu, till frukost alltså, det mättar verkligen och man slipper massa onyttiga kolhydrater   Vi köper färska ägg från en bonde som bor ganska nära mig, dom äggen e så sjukt mkt godare, det skulle ja rekommendera om ni kan. 30 ägg för 50 kr   (OBS hittade ingen höna men blev i alla fall en fågel ;)

 
ANNONS
 
Linda

Linda

20 september 2012 11:42

sv: nice den va fin:) gör du såna lätt o snabbt?:)

håller me de e kul när man får pengar speciellt för mig som inte har nå räkningar än hihi:D
ägg e gott ju:p

http://lindismalmis.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

20 september 2012 11:43

Ha ha pingvinägg :P
Jag köper faktiskt också ägg från en lokal bonde, då vet man ju dessutom att de kommer från glada hönor ... eller pingviner *fniss*

Jo hstd är en jättefin stad och vi trivs här, den är liksom lagom stor på ngt sätt. Bodde i sthlm ett par år , men trivdes aldrig riktigt .
Kram !!

http://www.missvivis.se

 
Ida

Ida

20 september 2012 12:51

Ja med tanke på vädret just nu så kan det nog bli mer regn. Dock hoppas jag på sol nu i helgen iaf! :) Några planer för helgen?

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se