Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 19 september 2012

Att va singel

Av bian - 19 september 2012 21:37

Att vara singel i ett sånt här litet samhälle är inte alltid lätt, att träffa någon härifrån är i princip en omöjligthet, då alla känner alla. De flesta i denna kommunen som e singlar e ganska ointressanta faktiskt, de lever ganska tråkiga liv o samma samma hela tiden. Det blir väl lätt att man fastnar så när man bor så här. Vet egentligen inte om ja vill träffa nån, på ett seriöst sätt. Ja har gått igenom så mycket med killar och allt att man liksom tröttna på att det e fel på dom allihopa ;) Skämtosido, det e nog fel på mig med men fattar inte att det ska vara så svårt att hitta nån som växt upp!!


I alla fall det ja vill komma till, jag är 27 år nu, haft förhållande i 10 år o nu singel, har två hundar, sex katter och ett eget hus. Det e fasen inte så illa pinkat ändå, ibland måste man vara lite stolt över sig själv. Älskar verkligen mitt liv just nu, visst har det uppåner gångar men vem har inte det?? Har världens bästa familj och underbarste djuren, det räcker gott och väl  


           

 
ANNONS
 
Linda

Linda

19 september 2012 22:25

söta bilder:)

http://lindismalmis.bloggplatsen.se

 
Linda

Linda

19 september 2012 22:47

sv: lugnt^^ hehe ja så kan de bli, har själv en hund hemma men e knappt hemma så kan inte ta bilder haha^^

http://lindismalmis.bloggplatsen.se

 
Helga

Helga

20 september 2012 10:04

Det ser ju mysigt ut med ditt hem, ditt liv och dina djur... Viktigast är ju ändå att man trivs med sig själv.

http://www.helga1.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

20 september 2012 10:29

Ibland blir det sådan hets med saker, man ska ha rest, ma ska ha ett bra jobb, utbildning, partner, barn osv osv osv
Nej ibland är det bra att bara stanna upp och njuta av det man har, väldigt klokt tycker jag :)
Ibland när man stannar upp och blir trygg i sig själv så trillar man ju faktisk över den där grodprinsen dessutom antingen man vill eller inte :)

Vi bor en bit från kusten, tror det ungefär 1 mil med bil till närmsta stranden, men jag jobbar ute i hamnen i halmstad :)
Kram
Kramar

http://www.missvivis.se

 
Linda

Linda

20 september 2012 11:11

sv: japp hehe har du gjort din header själv?:)

http://lindismalmis.bloggplatsen.se

 
Life

Life

20 september 2012 21:40

Sluta klaga för i helvete. Tack <3
Visste du att hund smakar som gris och att katt som kyckling?

http://

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se