Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 11 september 2012

Positivt med hösten

Av bian - 11 september 2012 13:42

Sitter och försöker komma på allt positivt med hösten, alla tycker alltid att hösten e så negativ, tror mest det beror på att sommaren är slut men det finns ju bra saker med alla årstider :) Så försöker komma på lite saker här som är bra, kommer ni på något annat så skriv gärna det så lägger ja till :)


* Man kan börja elda i kaminen

* Det blir mysigt att börja tända ljus

* Mysigare att se på film när det e mörkt ute

* Man slipper klippa gräset o rensa ogräs ;)

* Katterna e mer inne

*Mysiga koftor och filtar (Vivi)
*Långa promenader med frisk luft och vackra löv (Vivi)
*Det är "tillåtet" att vara mer hemma och mindre ute (Vivi)
*Varma bad! (Vivi)Kommer ni på några mer, står lite still just nu men skriv gärna det då :)

 
ANNONS
 
Vivi

Vivi

11 september 2012 15:36

Jag föredrar sommaren också, men det finns fördelar med hösten också...
1) Mysiga koftor och filtar
2) Långa promenader med frisk luft och vackra löv
3) Det är "tillåtet" att vara mer hemma och mindre ute
4) Varma bad!

Kramar !!

http://www.missvivis.se

 
Helga

Helga

12 september 2012 09:31

Jag tycker väl ändå man ar accepterat faktum nu och så försöker jag njuta av hösten med allt vad det innebär. Tända ljus gillar jag speciellt...

BBQ-såsen finns recept till på www.matprat.bloggplatsen.se (min matblogg)

http://www.helga1.bloggplatsen.se

 
sofia

sofia

12 september 2012 17:28

Visst är de tråkigt :( nej det är ju sån tid tyvärr:( krya på dig

http://mywaymylife.bloggplatsen.se

 
Anna

Anna

19 september 2012 13:50

Hej!
Hittade precis hit :-)
Mmmm, jag provade också på att skriva en Bra-lista över hösten för ett tag sedan....det var inte så lätt :-( Älskar vår och sommar....även om jag är barnsligt förtjust i julen.
Men höst, att behöva vänja sig till mörkare dagar, kallare vindar och snoriga ungar....
Titta gärna in till mig. Och du - jag är mycket över 25 år :-)

Hälsningar ANNA

http://anna-i-dungen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se