Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2012

Ledig

Av bian - 13 augusti 2012 14:51

Idag hade ju ja tagit semester och hittills har ja använt dagen bra tycker ja :) Skulle egntligen börja måla ute men inte orkat för denna jädra värmen, menar inte att klaga men det e så sjukt klibbigt, inte alls nån go värme. Så har städat inne istället men ska nog strax ut o börja, har i alla fall undvikit den värsta värmen :)


Har ju lovat filmtips och här kommer det första på denna nya bloggen:


Film: LOL

Skådespelare: Miley Cyrus, Demi Moore, Douglas Booth

Betyg: ***


Filmen handlar om en ung tjej som heter Lola, hennes föräldrar är nyskilda, hon är olyckligt kär och hon försöker överleva gymnasiet. När hon blir kär i sin bästa vän Kyle ändras det mesta i hennes liv. Hennes mamma är på henne hela tiden att göra ifrån sig bra i skolan samtidigt som hon ska hinna vara så mycket med sina vänner och Kyle. Hon skriver ner allt som händer henne i sin dagbok och när mamman en dag råkar hitta den så ändras allt.


Ursäkta den korta handlingen men vill inte avslöja för mkt :) Jag gillar verkligen Miley Cyrus i filmer, och så även i denna. De senaste filmerna som Moore har jag gjort, har jag inte tyckt hon är så mycket att ha men i denna är hon helt okej. Detta är verkligen en typisk ungdomsfilm, sjukt söta killar. Varför finns inte såna killar i Sverige? ;) Klart sevärd film med bra skådespel!


   

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

13 augusti 2012 19:17

Ja verkligen, så nära guld det var! :)

http://lifeofjohanna.blhoggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

14 augusti 2012 08:32

Du får köpa en box vin och sedan bjuda hem lite vänner på målarparty ;)
Då går det säkert snabbare :)
Kram

http://www.missvivis.se

 
helga

helga

14 augusti 2012 10:05

Vad är det du ska måla? Är det ett hus?

Tipset om filmen ska min 17-åriga dotter få läsa. Kanske ngt för henne... Ha en skön dag!

http://www.helga1.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - Måndag 7 aug 02:51

Tack snälla alla läkare som orkar lyssna! Jag hade en/två otroligt bra läkare TILL SLUT när jag mådde dåligt förra året. Men bägge har gått i pension och då var det som en klump i magen, börja om IGEN med en ny läkare! Jag orkar inte, o0ch jag vill i...

Av bian - Lördag 22 juli 00:13

Tro det eller ej emn jag lver och mår faktiskt ganska bra! :D Upp å ner med kroppen men försöker se det positivt! Jag tänker så mycket på bloggen men det blir sällan av att jag hamnar här även om jag vill.    Så hur mår ni?? Har ni några roliga s...

Av bian - Lördag 20 maj 23:09


Här kommer ett av dom efterlängtade "recepten" jag lovat! ÄNTLIGEN! Super enkelt att göra själv, om man bara har lite muskler och tålamod så kommer det bli super!   Jag var länge väldigt beroende av aromat, aromat på precis alla smörgåsar, grönsa...

Av bian - Lördag 20 maj 22:56

Jag hade sån lust att börja blogga men sen så hände något, det är egentligen en lång historia men har mycket med att göra om förra året. Mycket som är ouppklarat med försäkringar osv. Jag orkar liksom inte, kraften går ur en. Varför kan inte allt bar...

Av bian - Söndag 16 april 15:51


Var håller värmen hus? Även om solen varit här från o till över påsk så har det ändå varit kallt, växterna i växthuset protesterar mot detta rejält. Idag har tomatplantorna fryst och hängde ner helt :( Men helt underbart är det att ha börjat greja i ...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 30 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se