Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 25 juli 2012

Så vad har hänt sen sist ni såg mig?

Av bian - 25 juli 2012 22:54

Ja bor numera själv i mitt hus, känns blandat. Självklart gör det det, efter 10 år i ett förhållande upp o ner så har ja inte vant mig att bo själv än. Tackar gud för mina älskade djur, utan dom hade ja mått mycket sämre! Jag jobbar kvar i klädbutiken som jag jobbade då, full fart nu när säsongen e här, roligt men börjar bli trött på badj*vlarna! Dom kör som idioter och många av dom beter sig värre, men utan dom hade ja troligen inte haft mitt jobb så är bara att se glad ut och längta tills dom åker hem  


Förutom detta så är nog allt ganska som vanligt, varit ute o festat mkt i sommar o haft skit kul! Haft en vecka semester, ska nog inte ha mer, vill gärna jobba!


Hoppas ni alla har och kommer ha en toppen bra sommar!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se